Funkční trénink Ladies NightFunkční trénink a naše škola není jen cvičení, pot a dřina, ale komunita holek, žen a dam, které spojuje jedno – chtějí se sebou něco dělat!

Po několika menších akcích, kterým říkáme “Babinec” přišla příležitost se lépe seznámit s ostatníma holkama z Funkčního tréninku i na zábavné akci větší – Ladies Night Funkčního tréninku!

Funkční trénink aneb Noc zážitků

 

Nestihly jsme sice všechny body programu, ale stejně musím říci, že to noc zažitků rozhodně byla – plavání, blbnutí a relax v bazénu, zábavné cvičení s kettlebells, skákání na trampolíne… Po fyzické “zatěži” jsme si samozřejmě zasloužily dobré jídlo a pití, posezení u krbu do pozdní noci a super pokec, na který na tréninku nezbývá moc čas.

Jenom kuna nás zklamala a nepřišla (to asi bude tím ohňostrojem… ). Děkujeme naší hostitelce a zároveň cvičenkyni Funkčního tréninku, přezdívanou láskyplně „UFO”, která se o nás vzorově starala.

Všichni už se těšíme na dalši setkání holek z Funkčniho tréninku, už zanedlouho! Brzy se totiž uvidíme na 2. letním campu Funkčního tréninku.

Grrrls, nechť vás provází síla!