Funkční trénink - Beauty DayDo gymu Funkčního tréninku tréninku Praha chodí cvičit spousta zajímavých holek řady zajímavých oborů a profesí. Aby se cvičenkyně více navzájem poznaly a měli i jinou zábavu než swingování s kettlebell, pořádáme různé akce – ať už přednášky o výživě, Ladies Night, “Babinec” či tentokrát Beauty Day.

Své umění nám tentokrát představila jedna za našich svěřenkyň a poctivě makajících holek, Jana Kopová, která pracuje jako profesionální vizážistka. Nejenže naše děvčata decentně (a zdarma) nalíčila, ale dala nám i řadu praktických tipů a rad ke každodenní péči o vizáž.

Zábava pokračovala v nedalém podniku Los v Oslu (a ano, pánové se za námi otáčeli). Kdo umí, ten umí – Jana absolovala prestižní kurz pro
vizážistky, bylo vidět, že malý tip může být ve finále velká změna. A přiznejme si, chceme se líbit, že?

Jana nás mimo jiné líčila i pro připravovanou knihu o cvičení s kettlebell, takže se těšte! Hledáte-li profesionální líčení a poradenství, neváhejte Janu kontaktovat, ať už na Facebooku, stránkách Fotopátračka ( její profil najdete i pod přezdívkou Jannnis) nebo na telefonu 720 418 165. Do konce října navíc nalíčí cvičenkyně FT za akční ceny. Funkční trénink doporučuje nejen pro krásu, ale i jako prostředek k zlepšení kvality pleti!