Funkční trénink Praha - cvičení pro ženy v PrazeBlížil se už konec roku 2012, když jsem si uvědomila, že zatímco obvykle stíhám zaregistrovat změnu měsíce, byly to tentokrát roční období. Řekla jsem si proto, že rok 2013 bude rokem změn a začnu u sebe. První přišel na řadu pravidelný sport.

Jenže co si z nepřehledné nabídky vybrat? H.E.A.T.? Flowin? Nebo snad Port de bras? Musela jsem si z toho množství informací dát pauzu u svého oblíbeného časopisu ČiliChili, kde mi padl do oka článek „Kde se potí buchty“. Odtud mé kroky vedly rovnou na funkcnitrenink.cz a na zkušební hodinu do gymu ve Wuchterlově.

Justys si mě hned vzala do parády a ač jsem se po tréninku prozřetelně poctivě protáhla, stejně jsem dva následující dny nebyla s to propnout ruce v lokti a dosedání na židli (i jinam) byl špatně maskovaný nebrzděný pád. Že to nebude dávačka jsem sice čekala, ale že si budu připadat jako člověk, který se nikdy v životě nehýbal, mě přece jen trochu překvapilo. A protože mám ráda výzvy a možnosti překonávat sama sebe, bylo rozhodnuto.

Funkční trénink Praha - cvičení pro ženy v PrazeZačala jsem chodit na tréninky jednou až dvakrát týdně a čekala, co se bude dít. Články na stránkách funkčního tréninku slibovaly výsledky a již po pouhých dvou měsících se ukázalo, že nelhaly! Bolest zad, tak typická pro kancelářské krysy, je fuč a dokonce se mi zmenšil zadek.

Užívám si spousty drobných změn v běžném životě i pokroků v tréninku. Schody vyběhnu jak nic, nefňukám, že mám těžkou tašku, kliky už nedělám o zeď, ale na stepu na moje poměry dost blízko země, TGU zkouším s 12 kg kettlebell a těším se na okamžik, až se kvalifikuji na celou sestavu. Po zjištění, že Misha nazývá swingy, se kterými se neskutečně peru, zadkomorem, jsem si k nim vypěstovala náležitě kladný vztah. Pot se ze mě jen řine, a když v kritických okamžicích cítím smrt na jazyku, vytane mi na mysli Justy báječný výrok „Když nemůžeš, přidej!“.

Každý trénink mě nakopne koňskou dávkou pozitivní energie, a i kdybych se do gymu dostavila sebevyřízenější, budu odcházet s písničkou na rtech a lehká jako ptáček. Je nasnadě, že jsem se dostala do fáze, kdy mi makačka v tělocvičně chybí, a proto teď hledám v diáři okénko na trénink třikrát týdně!

Funkční trénink Praha - cvičení pro ženy v Praze

O autorce: Lucka P. cvičí v gymu Funkčního tréninku Praha pravidelně (!) od ledna 2013; vždy usměvavá, tréninky ji baví, nadšení neopouští a výsledky jsou vidět. Radost!


Chceš začít cvičit? Na nic nečekej, zavolej na 608 826 788 (recepce – pondělí až čtvrtek, 16 h. až 20 h.) nebo využij kontaktní formulář níže a domluv se na první cvičení!

Cvičíme ve vlastních prostorách 5 minut od stanic metra Hradčanská/Dejvická – ulice Wuchterlova 1, Praha 6!

    jméno (třeba zadat)

    email (třeba zadat)

    předmět zprávy

    zpráva