funkcni-trenink-praha-cviceni-pro-zeny-kettlebells

Plastové “bells” u nás v gymu nenajdete…

Dospěly jsme v gymu k závěru, že středy jsou vážně na prd.

Od víkendu daleko, do víkendu daleko, odpočinkový den v nedohlednu. Pokud zvoní telefon a je to neznámé číslo, zaručeně volá nějaký úřad nebo telefonní operátor.

Obecně jde všechno tak nějak ztuha a člověk se nemůže dočkat, až bude konečně po středě. Ale i v zástupu zdlouhavých středečních dní se objeví jeden, který za to stojí. Přesně taková středa byla tento týden.

Nemám ponětí, co se stalo, ale vstávání ráno nebyl problém, venku svítilo sluníčko a vypadalo to na téměř jarní den. Po ranních trénincích, kdy všechno šlapalo jako na drátkách, žádné hovory s úřady ani nabídky levného volání neproběhly.

Odpoledne se poklidně rozbíhalo, nálada v gymu dobrá, žádné remcání, ale poctivá dřina. Odbila šestá hodina a dorazila skupina ladies, které ještě netušily, co všechno dnes dokážou. Pro uvedení do děje posledních týdnů – ladies pracují na těžkých TGU. Soustředění by se v gymu občas dalo krájet.

funkcni-trenink-praha-cviceni-pro-zeny-Zdenka

Naše Ladies mají ráda výsledky- Zdenka dáva s přehledem pěkný Get Up s 36kg!

Ačkoliv měly některé ladies za sebou pár týdnů s 20kg na TGU, na těch 24kg se jim nějak nechtělo. Ale to by nebyla Justys, aby je nepošťouchla správným směrem se slovy „Zavolejte mě, až půjdete na tu 24“. Následovalo mírné zděšení, ale i přesto se ladies nenechaly vykolejit a pečlivě vybraly správnou bell (některé jsou prostě sympatičtější a pečlivý výběr je potřeba). Mezitím, inspirovány „dvacetčtyřkami“ se i další dámy vydaly pro těžší železo.

Abych to zkrátila – tuto středu, po pečlivé přípravě, skupina silných dam zdolala svá „poprvé“ s 16 kg, 20 kg a 24kg na TGU. Následovaly posuny blíže ke zdi u přítahů na TRX („Hele, já se přitáhnu!“) a z původních stepů, kliky na zemi („Ono to není tak hrozné!“). Hodinku zakončily těžkými swingy a hurá domů, pochlubit se svými úspěchy.

Středy většinou stojí za prd, ale tahle ne. Tahle stála za všechny ty předchozí středy dohromady! Uvidíme, co přinese ta další, ale až to bude zase na levačku, nalistujte ty správné stránky ve svých tréninkových záznamech, vzpomeňte si na ty tréninky, které prostě byly parádní a věřte tomu, že žádný den není tak hrozný, aby ho těžké železo nemohlo vylepšit.

Funkční trénink Praha, cvičení pro ženy

O autorce: Alžběta „Kill Bill“ Mušková Certifikovaná instruktorka školy KB5 a SFB (StrongFirst Bodyweight) Instruktorka Funkčního tréninku Praha


Chceš začít cvičit? Na nic nečekej, zavolej na 608 826 788 (recepce – pondělí až čtvrtek, 16 h. až 20 h.) nebo využij kontaktní formulář níže a domluv se na první cvičení! Cvičíme ve vlastních prostorách 5 minut od stanic metra Hradčanská/Dejvická – ulice Wuchterlova 1, Praha 6!

    jméno (třeba zadat)

    email (třeba zadat)

    předmět zprávy

    zpráva