1) SÍLA

funkcni-trenink-cviceni-pro-zeny-v-praze-kaja.fwSvěte div se, ženy jsou silné! V gymu jsem objevila svaly, které jsem netušila, že mám a sílu, které jsem nevěřila, že jsem schopná.

Naučila, jak správně zvedat ze země nebo nosit těžké předměty (basy piv, kávovar, nákup), a to se v životě dost hodí. V práci to o mne už vědí, a proto se mne nebojí požádat, abych našemu panu pražičovi pomohla do auta s 60kg pytlem se zelenou kávou!

 2) ZDRAVÝ POHYB

Díky celkovému zesílení a protažení svalů se nemusím ostýchat s běháním, skákáním, metáním kotrmelců nebo lezení na stromy, zkrátka přirozenému pohybu, které jsem provozovala v dětsví a zapomněla v pubertě. V lese v případě nebezpečí zakousnutí medvěděm si můžu být jista, že se na ten strom dostanu!

 3) DÝCHÁNÍ

I toto jsem objevila v gymu a jak jsem říkala Justyně na minulém tréninku – poté, co jsem pochopila, jak správně používat dýchání při cvičení, zjistila jsem, že se to dá použít i při zpěvu! Když víte, jak držet pružně svaly okolo břicha v oblasti bránice a kontrolovaně dech vypouštět, zpívá se lépe a silněji!

 4) PSYCHIKA

funkcni-trenink-cviceni-pro-zeny-v-praze-kaja5.fwUrčitě někdy míváte stavy, kdy si říkáte, že život je strašně těžký. Máte spoustu starostí a povinností, které vás tíží a trápí.

Po každém tréninku si ale můžu říct : „Život nemůže být tak těžký, když jsem zvládla nad hlavu dostat železnou kouli těžkou 24 kg při kettlebell Get Upu!“

Při cvičení se skvěle odreaguju, zvlášť v období zkouškového jsem ráda, když mohu na chvíli vypnout a dát si do těla. Svět mi po tréninku připadá jasnější a jednodušší, mysl se pročistí a pomůže mi pak řešit problémy lehčeji!

5) RYTMUS

Až když jsem začala cvičit, pochopila jsem, co je to denní i týdenní rytmus. Pravidelněji jím a spím a celkově si dokážu přizpůsobit program podle cvičení tak, že se snažím myslet dopředu, abych byla na tréninku plna síly a čerstvá!

 6) KOLEKTIV

Na tréninku jsem si našla kamarádky všech věkových kategoriích a všechny do jedné jsou super sympatické dámy! Skvělý je především cítit při cvičení takovou sounáležitost, kdy se navzájem podporujeme a fandíme si, občas sdílíme bolest anebo pro ulehčení atmosféry házíme vtípky. Z gymu máme také jakési spiklenectví, to když se občas někde v jiném kolektivu potkáme a povídáme si o věcech, kterým ostatní nerozumí a na ulici se zdravíme slovy „Zdar a sílu!“

 7) KRÁSA

Jako každá žena chci být krásná. Cvičení proto beru i jako součást svého zkrášlovacího procesu ve spojení s návštěvami kadeřníka, kosmetičky, masáže, obchodů s oblečením a botami nebo relaxační koupelí a nalakovanými nehty. FuTr mi zformoval tělo do podoby, se kterou jsem velmi spokojená!

8) PĚKNÝ HOLKY

Come on, kde jinde v Praze najdete tolik hezkých slečen, než v gymu Funkčního tréninku? Je na to radost pohledět, když vycházejí z gymu pěkně oblečené, namalované, vzpřímené a sebevědomé!

 9) SDÍLENÁ RADOST

Cvičit jsem začla díky mé lásce Petrovi, který mi zkrátka jednoho dne přinesl permanentku. Cvičíme s kettlebells oba dva, on u Pavla v KB5 Gymu, já u Justys a proto se naše rozhovory často točí okolo cvičení. Typická otázka dne je: „Jaký jsi měl/a trénink?“ Vzájemně se podporujeme a dodáváme si sílu, sdílíme spolu své výkony a to je skvělé. Pochvala všem mužům, kteří podporují své slečny při cvičení!

10) STRONGCAFÉ

Naše motto je „Strong coffee for strong ladies!“ Spojili jsme naše dvě vášně a před několika měsíci otevřeli v dámském gymu kavárnu Strongcafé, místo pro setkávání ladies. Kavárna, kde dostaneš to, co potřebuješ – dobrou kávu, zdravou sváču i přátelský pokec a povzbuzení!

funkcni-trnink-praha-cviceni-pro-zeny- kajaO Autorce:

Kája (173 cm, 56 kg) cvičí pravidelně od ledna 2013.

Momentálně jede pressovací program s 12kg kettlebell, další metou bude zvýšení opakování a váhy a dva shyby místo jednoho.


Chceš začít cvičit? Na nic nečekej, zavolej na 608 826 788 (recepce – pondělí až čtvrtek, 16 h. až 20 h.) nebo využij kontaktní formulář níže a domluv se na první cvičení!

Cvičíme ve vlastních prostorách 5 minut od stanic metra Hradčanská/Dejvická – ulice Wuchterlova 1, Praha 6!

    jméno (třeba zadat)

    email (třeba zadat)

    předmět zprávy

    zpráva