Kdy jsi začala cvičit a proč?

S FuTr jsem začínala hned 2x, po porodu č. 1 (podzim 2013) a znovu po porodu č. 2 (podzim 2015). Chtěla jsem dát do kupy těhotenstvím zhuntované tělo a získat co nejrychleji fyzičku.

Oblíbený cvik, náčiní, část tréninku?

Oblíbený cvik nemám, baví mě tak nějak všechno. Ale kdybych si musela vybrat, tak nejspíš press. Oblíbenou částí tréninku je závěrečný pokřik, při kterém mi pravidelně „najíždí“ euforický stav a pocit zadostiučinění.

Jaké bylo tvoje zlepšení po dokončení pressovacího programu Rite of Passage (ROP)? 

Před začátkem programu jsem vypressovala na levou ruku 18 kg, na pravou 20 kg a udělala jsem 1 shyb. Programu jsem se věnovala 10 týdnů (2 tréninky týdně). Po skončení jsem vypressovala na levou ruku 20 kg, na pravou 22 kg. A bezpečně dám 3 shyby.

Na jaký výkon či zlepšení jsi nejvíce pyšná?

Jsem hrdá na shyb. Před pár lety bych řekla, že to s mou tělesnou konstitucí prostě nemůžu dát. Dnes udělám 3 a doufám, že za nějaký čas jich dám ještě víc, no není to paráda?

Co ti cvičení dává?

Energii, řád, radost, sebevědomí a v neposlední řadě sílu. A ta síla mi strašně moc pomáhá právě v ultimate. Troufám si říct, že teď po dvou dětech hraju lépe a hraje se mi lépe než kdykoliv předtím. Prostě nemám jazyk na vestě.

Doporučení pro začínající cvičenkyně?

Choďte pravidelně! Uvidíte, že výsledky se dostaví velmi rychle a jsou viditelné!

V čem je podle tebe cvičení v gymu Funkčního tréninku Praha jiné?

Cvičení má jasnou strukturu, je efektivní a zábavné. Tým FuTru a spolucvičenkyně vytváří přátelskou atmosféru. Trenérky mají individuální přístup a jsou VŽDY pozitivně naladěné…a to mě neskutečně motivuje.

funkcni-trenink-praha-zuzka2O autorce: Zuzka K.: 36 let, personalistka, nyní na rodičovské dovolené, 2 děti. 

13 let se aktivně věnuji ne příliš známému sportu, který se jmenuje ultimate frisbee. Pro nezasvěcené: ultimate je kolektivní sport s létající diskem, který se hraje na polovině fotbalového hřiště. Je to hodně o běhání, výskocích, házení a fyzičce. Takže celkem makačka.


Chceš mít hezkou postavu, hýbat se lépe, dostat se do kondice, zesílit?

Na nic nečekej, zavolej na 608 826 788 (recepce – pondělí až čtvrtek, 16 h. až 20 h.) nebo využij kontaktní formulář níže a domluv se na první cvičení!

Cvičíme ve vlastních prostorách 5 minut od stanic metra Hradčanská/Dejvická – ulice Wuchterlova 1, Praha 6!

    jméno (třeba zadat)

    email (třeba zadat)

    předmět zprávy

    zpráva