Právě vychází v čestině dlouho očekávaná knížka Kettlebell Simple & Sinister našeho učitele Pavla Tsatsoulina!

Simple & Sinister je minimalistický program – zahrnuje jenom dva cviky: swing a get-up.

V knížce kromě programu naleznete i vysvětlení progresí, jak přidávat na váhách, rozcvičku a „docvičku”, podrobný popis swingu a get-upu a přípravných drilů, inspirující příběhy lidí, které spojuje láska k železu, a mnoho dalších bonusů!

Dva cviky, minimum investovaného času, dva standardy (Simple – jednoduchý, a Sinister – nekompromisní), maximální výsledky.

Pro zajímavost S&S standardy pro ženy:

         100 jednoručních swingů             5 get-upů
Simple cíle 24 kg 16 kg
Sinister cíle 32 kg 24 kg

Naše ladies z FuTru milujou swingy a snad ještě více get-upy. Kdyby si měly vybrat jen jeden cvik, bylo by to těžké rozhodnutí.

Swing kromě toho, že pořeší úbytek zimních zásob tuků, i posílí a zpevní zadek, nohy, záda, ramena, břicho, prostě komplet. Navíc ti dá kondici jako z pekla a nabije tě energií!

Get-upu se říká, „jóga se železem“. Dobrý get-up poznáte hned – vypadá to nádherně! Get-up je totiž o mobilitě a síle zároveň. V gymu není lepší pocit než těžké železo vítězně nad hlavou.

Podívejte se na video níže na ladies z našeho gymu, jak si „hrají” s get-upem. Více o get-upu najdete také v článku „Proč mám ráda Kettlebell Get- Up?

Na nic nečekej, pořiď si knihu Kettlebell: Simple & Sinister, pár kettlebell na doma a pusť se do toho. Pokud máš raději cvičení ve skupině pod vedením zkušených instruktorek, přidej s k nám na pravidelné tréninky!

Děkuji ladies z FuTru za ukázku get-upů a zároveň tě srdečně zveme na křest knihy Kettlebell: Simple & Sinister – 24. ledna 2016 v gymu Funkčního tréninku, Wuchterlova 1, od 14h.

Funkcni-trenink-Praha-Justys3

 

O autorce:

Justyna K. Macková

zakladatelka a šéfinstruktorka Funkčního tréninku Praha


Chceš začít cvičit? Na nic nečekej, zavolej na 608 826 788 (recepce – pondělí až čtvrtek, 16 h. až 20 h.) nebo využij kontaktní formulář níže a domluv se na první cvičení!

Cvičíme ve vlastních prostorách 5 minut od stanic metra Hradčanská/Dejvická – ulice Wuchterlova 1, Praha 6!

    jméno (třeba zadat)

    email (třeba zadat)

    předmět zprávy

    zpráva